Run forest run

Hade origentering idag så slutade tidigare och hann med två bussen så nu har jag vart hemma i över 1 timma! :) håller på och läsa lite i häftet till so provet imon och sen så ska jag träna, är väldigt taggad! 

Det kliar överallt sen jag sprang omkring ute i skogen, tror jag har myror i brallorna.



Football

Hemm från match, satt på bänken i 90min och FYYYYY vad kall jag är! 
Det blev 2-2 skönt att inte sluta serien med en förlust! 
Som sagt serien är över och jag är ganska glad över det på ett sätt för nästa år ska jag verkligen försöka ge allt för att bli bättre och få spela mer. Tycker egentligen tränarna har varit rätt osmarta att inte låta oss avbytare spela så värst mycker eftersom det reflekterar i att vi inte utvecklas på planen och blir osäkra, och tom tröttnar lite.
Fasar inför vinter säsongen men ser fram emot nästa år endå. 




Hittade dessa bilderna på twitter på massa övergivna hus och kyrkor och sånt. Tänk att vara ute på en promenad i skogen och helt plötsligt få syn på en förfallen kyrka, jag hade blivit skiträdd!

My favorite one

Min favorit parfym är från body shop och heter - Madagascan vanilla flower, hur gott låter inte det? Haha.
Nää men är förvånad att filippa står ut att vara bredvid mig varje dag eftersom hon hatar vanilj lukt medans jag och gabbe älskar den. 
Kommer ihåg när jag fyllde år så fick jag denna parfymen som jag hade önskat mig, och dagen efter min födelsedag började det med att jag försov mig och missade bussen, så sa mamma att hon kunde köra mig, och sen precis innan vi skulle åka sprang jag in i badrummet och skulle ta på mig min nya parfym, vad händer? Jag tappar den och den gick i tusen bitar. 
Jag var så depp hela dagen över det men sen på kvällen då jag hade släkt kalas kom min moster med en present och sa att den var från mamma och pappa, så var det en ny parfym! Haha (love my parents!)



Tips från Lisa

Något jag älskar att göra är lösa suduko, man blir så lugn av det + det är jätte kul! 
Jag har självklart en app i mobilen så jag kan spela när och var jag vill! :D Ni borde verkligen ladda ner det och börja köra, det blir som en tävlin mot sig själv, speciellt när man går upp till svårare nivå hela tiden. 




Fillings place

Städade hela huset idag, sen var jag och träna och direkt efter åkte jag och filippa till KU där massa andra roliga också va! :) just nu sitter jag, filippa och gabbe och snackar, har precis ätit körv och överkokt pasta (pga gabbe).

Sociala vänner...




YOU AND ME 13 JUNI- BÄSTA STÅPLATSERNA




:)

Tjenare! No provet idag gick inte särskilt bra! Har kommit på massa saker nu i efterhand som jag hade fel på, så har varit tjurig hela eftermiddagen sen jag kom hem från skolan.
Kollade typ 5 avsnitt pll förut tills mamma sa till mig att jag inte fick kolla mer. Hehe.
Just nu ligger jag i sängen och dricker te, tänker på att det ska vara så skönt att vara ledig imon! :) Ska fortsätta chilla på livet nu ett tag innan jag somnar.



Vi är dom coola 9orna på skolan.






Mamma vet hur man mutas

Sitter med kemiboken öppen och massa anteckningar framför mig, har lite beslutsångest om vad jag ska börja med! Haha
Mamma kom hem,




 viftandes med en chokladkaka och sa: du får den här om du plockar ur diskmaskinen under din plugg pause. Jag tackar och bugar.

Tjenare mannar

Har pluggat lite av och till ända sedan jag kom hem från skolan, hoppas något har satt sig i huvet! 
Sen ringde jag och prata med min farmor ett tag, haha vi är faktiskt väldigt lika! :)
Nu har jag nyss ätit, och ska snart börja göra mig iordning för sängen! Sitter med mamma och kolla på hm's hemsida. 

Är så nervis inför alla prov och inför lördag då vi ska försöka få tag i biljetter till One Direction. 
Aja tråkigt inlägg hörs imon! :)



Bläää

Har tränat nu för ett tag sen, 99orna var med oss idag, det var ganska roligt men vi var lite väl många ibland. Gaybull träna idag, hon var riktigt duktig! :) 
Nu har jag suttit i 30 min och försökt förstå en sida i NO boken men min hjärna vill gärna tänka på annat! :/ sitter bara och väntar på att maten ska bli klar så jag kan få fylla på magen med energi! :D
Denna veckan kommer vara en riktigt jobbig vecka i skolan! 




Favvo filmerna

The perks of being a wallflower. Om du inte har sett den så gör det genast, det är absolut en av mina favorit filmer! LOL, tror det flesta har sett den! Är så kär i skådisen Douglas Booth som spelar i den. Safe Haven, gillar alla sånna typer av filmer som tex, The Notebook, Dear John och The lucky one. Sen är jag faktiskt ett stort Harry Potter fan! älskar alla dom filmerna trots att det är ormar med i alla, hahha! Måste ju såklart också ta med One Directions film- This is us. Även om man inte är världens största fan av dom så tycker jag att man borde se den och jag tror att alla kommer tycka att den är väldigt underhållande.

WELCOME TO TOMORROWLAND

En av mina största drömmar är verkligen att åka till tomorrowland, 2016 bär det av!

Heej

Har precis ätit fisk och ris, inte min favvo direkt och det suger verkligen att äta ogod mat när man inte är på bästa humöret.

Var på match förut, HUS vann, 2-1! :D Så duktiga tjejor! :) 
Har tyvärr under detta året tröttnat lite på fotboll, känner inte längre något sug efter att få gå in på planen och prestera, tror jag har blivit lite för osäker + att jag har märkt att jag har blivit rädd för att bli trött, brukade alltid ha sån kämparglöd att jag körde på även om jag var jätte trött men nu är jag rädd för att ta ut mig och att inte orka! Vi har bara en match kvar nu och sen får jag se hur det bli med fotbollen. Troligen får jag helt enkelt bara ta nya tag och börja om från början, men vi får se.

Nu ska jag kolla igenom franskan, orkar inte plugga no idag. Längtar så tills fredag om två veckor för då är tre prov klara, alla säger att 8an är det jobbigaste året men så som 9an har börjat så kan jag inte hålla med.
Nu är det snart ny vecka, ska försöka bli mer possetiv! :)


Här ser ni en livsnjutare



Idag är inte bra!

Åhhh är så irriterad på NO:n den suger rövhål på riktigt och jag fattar inte ett dyfft, har ingen aning hur jag ska plugga på det och min syster är inte hemma så hon kan inte hjälpa mig idag! 
Allt och alla är irriterande, jag känner mig tjock och ful, ja humöret är inte på topp idag.

Idag var det kavaj fredag!





Min hjärna

Det ända jag kan tänka på i denna stund är att jag vill ha choklad, funderar på att gå upp och hämta lite glass. Är det värt mödan att resa sig upp?

So confused feelings right now!! :'(



Gymnasium tankar

Så var det detta med gymnasium, under förra året kändes det som många av min kompisar redan hade bestämt sig vad de ville bli och vilken linje de skulle gå på gymnasiet medans det ända jag visste var att jag skulle börja något som kallades gymnasiet i princip. Men nu börjar det bli dags att tänka över detta på riktigt och alla kanske inte längre är så säkra på vad de vill ändå. Jag har fortfarande ingen aning men jag tror att jag vill gå ekonomi på gymnasiet iallafall! Sen vill jag gå i göteborg och inte i mark även om det verkar som en toppen skola. Men om jag ska gå i göteborg så måste jag antagligen söka till en friskola och dom är ju väldigt utsatta just nu eller vad man ska säga. 
Jag har väldigt lätt för att oroa mig för saker och ting och tänka mycket på det och så är det just nu, jag går omkring och oroar mig över vad jag ska välja för gymnasium, vilken linje, blir det en friskola? Om det blir det och den skulle stänga, vart ska jag ta vägen då? Åhh tycker verkligen detta är jätte jobbigt. Det är säkert fler som också tycker och känner som mig men det känns som alla redan är så bestämda på vad de vill och ska, har jag fel?

Åhh längtar bara tillbaka till sommaren, träffade Emma i stan idag och det fögyllde min dåliga dag! Vi han inte snacka så länge dock för jag var tvungen att leta prao plats som jag inte hittade.6





Tjenare

Låg i min säng och läste lite och tyckte det var så skönt att inte ha någon läxa för tillfället, så säger gabbe att vi har NO prov på fredag, hoppas inte detta stämmer.
Jag ska antagligen in mot stan imon och leta prao. Nu ska jag ta fram kläder och sen ska jag faktiskt gå till sängs, är uber trött!

Tråkiga inlägg idag, jag vet! :/




Bok

Har börjat läsa denna boken nu. Har lånat den av filippa, verkar riktigt bra och framförallt intressant!
Jag har bestämt mig för att börja läsa mer eftersom jag är så dålig på att läsa, behöver utöka mitt ordföråd och kunna läsa snabbare utan att känna mig stressad när jag läser, tex när vi gjorde läsförståelse i skolan, blev så stressad när jag läste och trodde inte jag skulle hinna klart.

Ska börja ta fram grejer och byta om innan träningen nu


Natti

Ska sova nu! 
Har fixat i min garderob idag, den är nästan tom nu...
Min moster kom hit och åt middag,


 så det var mysigt! Nu hoppas jag på en rolig måndag...

Kisse

Gick precis in på kissies blogg och läste inlägget om hiss/diss, det sista hon slrev var så sant!
Jag hatar när folk inte kan säga tack för en komplimang och ge en ett leende! Något av det jobbigaste är när folk alltid ska streta emot, säger någon :åhh vad fin du är idag, så kontrar personen med nej, jag är skit ful. Åhh bli så irriterad då! Men sen erkänner jag att jag säger emot mig själv lite i detta inlägg också eftersom jag också gör på det här viset ibland, men tycker verkligen det är så jobbigt när man inte kan ta emot komplimanger.



Fashion

Erik hade en skitsnygg klänning på sig i fredags! 



Pll

Känner mig sjuk idag!
Vet inte om jag kan vara med på vår match vi har idag! :/ 
Ligger just nu i soffan och kollar på pretty little liars medans min katt river ner huset!



Me and patta is hotter than the sun





CHRILLLEEEEE

Var ju hos chrille igår med roligt folk! Vi grillade, spelade spel, satt och snacka i typ 10 år och sen kollade vi någon konstig film och spelade kort på morgonkvisten. Jag somnade kanske vid 6 och vaknade fem över 8, trodde att jag hade sovit jättelänge och att klockan var typ halv elva men nejnej. Sen kunde jag inte somna om igen bara för det var så varmt i rummet och jag höll på att kissa ner mig.

Jag, gabbe och filling hade tänkt åka till martenloppet grejen, men vi orkade inte så jag åkte hem och åt pizza och kollade pll istället. Tog ett dopp i badkaret med vilket var brännhett. Nu ligger jag i sängen med datorn och väntar på att middagen ska bli klar!

Jag patta, Filippa och Gabbe gjorde en jätte god tårta till chrizze och alvin! 
Kvällen var mycket lyckad! :)



Hösten

Sommaren är min favorit årstid, men hösten är en rätt skön årstid den med. Man kan dock bli lite deppig för att det känns så grått och trist ute men några possetiva grejer är ju att man kan sitta inne och mysa, äta gott och kolla massa serier utan att få dåligt samvete över att man inte är ute. En annan sak är att jag tycker det finns så mycket snygga kläder på hösten, älskar färgerna, millitärgrönt, vitt, svart, grått, jordnära färger.( hahah tråkiga färger, men ock så snygga!) Har börjat tänka efter lite vad jag ska köpa för skor nu till hösten och i torsdags såg jag några riktigt snygga som jag skulle kunna tänka mig (måste nog spara ett tag för det tyvärr, buhu). Försökte göra ett collage men hittade inte några sådana skor som jag vill ha. Men det är lite i denna stilen. Låga, ganska platta boots, svarta eller mörkbruna var tanken, det lutar mot svart. Funderar också på om jag skulle införskaffa ett par zebra byxor, det är dööö SNYGGT!

Blickar fram mot fredagen

Helluu! 
I skolan idag stod jag i kola, rätt segt... :/ efter skolan gick jag in genom dörrn grabbade tag i en macka och gick ut igen, mamma drog med mig till allum så jag köpte två grejor jag har behövt ett bra tag, och en ny laddare! ( filippa denna är längre tror jag). Imån bär det av till filling efter skolan och sen vidare till chrille där vi ska käka och spela med andra ord! :) jag ser fram emot kvällen imån väldigt mycket! 

Mycket fina bilder från idag:)








Chillar

Har bara tagit det lungt sen jag kom från skolan!
Bakade kladdkaka och räknade lite bajs matte.
Sen skypade jag en timma med bellis, saknar henne såååååå mycket! :(
Har precis duschat och funderar lite på vad jag ska ha imon på skolfotot, ingen stor grej egentligen men det är alltid lika svårt att bestämma sig!


HEJ VILL NI GIFTA ER MED MIG?


Åhhh

Jag har alltid haft en STOR chrush på Andreas Wijk, och nu gick jag in på hans blogg och såg alla bilder från när han var i afrika!
Jag vill verkligen också åka och hjälpa barn i afrika på det sättet som han gjorde!


WW1

Sitter och försöker skriva en berättelse om 1:a världskriget! Jag har tänkt på att jag lever mig alltid in i det så mycket när jag skriver, men sen när jag läser det efteråt så hänger det inte ihop och jag fattar ingenting haha! Hoppas Kate kan leva sig in i min berättelse och känna smärtan!haha
Men jag tycker faktiskt att sånt här kan vara väldigt intressant och roligt att lära sig om, fast jag kan tyvärr inte så mycket om 1:a världskriget. Känns inte som vi har jobbat med detta mycket alls i skolan vilket jag tycker är synd! :(

Bilden här inte direkt till!


NIALL TWEETADE IGÅR ANGÅENDE MATCHEN!


jag är en tonåring

konstig rubrik men sann juh!
Jag gillar att sova, äta, prata, få uppmärksamhet och kärlek. Låter ungefär som en bebis när man tänker efter- en lite mer vuxen bebis. Jag gillar att lyssna på musik, se på serier och umgås med mina vänner.
Det jag tror är så speciellt i tonåren är nog att man får börja ta mer ansvar och tänka mer själv, vara mer självständig. Sen tror mina föräldrar att jag inte har någon egen vilja utan att jag bara gör som mina kompisar gör, detta blir jag väldigt arg och irriterad över! Vi gör saker tillsammans för att vi tycker det är kul eller för att vi tycker eller känner på ett visst sätt. Bara för att man har samma åsikter som sina kompisar behöver inte det betyda att man inte har en egen vilja, för tro mig jag har absolut en egen vilja och egna åsikter! Varför hade jag annars gått emot mina föräldrar i deras åsikter? eller varför händer det då att jag, Gabbe och Filippa har stora diskutioner ibland om olika saker som vi tycker olika om? Antagligen för vi tycker olika och för att vi alla är rätt så envisa... ahahah.

Nu tillbaka till att vara tonåring, det är rätt skönt för man förväntas ta lite ansvar men endå inte kunna göra allt själv. Man är liksom mitt emellan att vara vuxen och barn vilket betyder att man kan vara både vuxen och hur barnslig och töntig som helst och man kan skylla att man är tonåring. Man kan säga till mamma när man inte får göra något man vill att : Jag är väl ingen bebis? Eller tvärt om, ibland kan man använda sig av att : Jag är bara ett barn! hhaha så det är ju faktiskt väldigt användbart att vara tonåring! :)

Im in love

Please kill me


Heeej

Hajken var lyckad tycker jag! :)
Och jag ändrade mig så jag sov över endån även fast det enda jag hade med mig var en tjocktröja och regnjacka!^^

Jag är så glad över alla mina vänner, verkligen på riktigt! Bättre får man nog vända upp och ner på hela universum för att hitta!
Vi är nu inne på tredje året tillsammans och det känns väldigt konstigt! Tredje och framförallt sista året! Så mycket som jag ser fram emot gymnasiet så kommer jag ändå sakna 9B väldigt mycket!


Övrigt så känner jag mig lite krasslig, kom hem vid 8 imorse, duschade, gick och la mig och vaknade inte försen mamma väckte mig kvart över 4.
Började precis kolla på "Carrie Diaries" filippa tipsade om det och guud så bra det är!
Killen Sebastien är så snygg!!! Är kär på riktigt! Min drömkille!:D

Nattas bild!


Hajk

Är taggad faktiskt, ångrar nästan lite att jag inte ska sova över! :S


Jag och gabbe är riktigt bra djungelmänniskor men skogsmänniska, mjaee inte så tror jag inte


Plugg

Skulle egentligen tränat idag men mådde inte så bra och hade mycket och plugga. Jag har suttit och räknat matte ett tag nu vilket känns ovanligt bra! Men nu ska jag plugga franska och sen tror jag att jag ska ta ett bad och koppla av! Har haft sån huvudvärk i flera veckor nu.

Imorn är det HAJK! Funfun, vi ska cykla 3 mil är oerhört taggad på att cykla på min mini cykel jag haft sen 5an, eller inte haha. Nää men det ska väll bli roligt! :)
Skriver ett roligare inlägg senare! :)


Tjenare

Chillin with my friend the englishbook!
Ligger i sägen och njuter att att ligga ner. Kom hem kl 9 från match, spelade med 99orna idag, det var helt ok! :) men så trött som jag är... Dåligt tränad kallas det nog.

Känner mig taggad på livet just i denna sekund asså! :)
Blev dock helt depp förut när jag kollade på massa intervjuer med One Direction, dom är så underbara och blev så ledsen för jag aldrig kommer kunna få dom! :( Love is hard! Men jag väntar på den rätte! :)
På tal om kärlek så ska jag sluta tjata om sånt för man säger väll att den kommer när man minst anar det? Ahha jag tror jag tänker för mycket.
Ska se om jag kan komma på lite mer intressanta saker att blogga om resten av veckan! :)


Gott&blandat

Vaknade vid 12 idag, gick upp och åt lunch, chillade lite och sen åkte jag upp till ubbhult inför match! :) vi vann 4-0 riktigt bra jobbat tjejer! (HEJA HUS)
Jag fick inte spela något idag tyvärr så när jag kom hem gick jag ut och sprang en sväng.

Nu sitter jag i min säng och äter gott och blandat, dricker cola och ska kolla pll tror jag! :)

(Känner mig så badass, jag och mamma skulle dela på gott och blandat påsen, då plockade jag ut alla lakris och la tillbaka dom i påsen och gav till mamma och sen sprang jag iväg innan hon han säga något. Detta resulterade i att jag fick alla goda! :D)


Nattapatta

Vill tacka min kära vän Natalie som fixat och trixat med min blogg! :)
Puss på dig du vackra människa! <3


RSS 2.0