Ny chrush... Igen

Kollade precis på Mortal Instruments, bra film tycker jag och jag har fått ännu en till chrush. Jamie Campbell heter han.
Älskar hans utseende! Specielt i filmen!!







Har jag förändrats?

Kollade igenom massa bilder på min dator häromdagen. Hittade denna bilden från sommaren till 7an tror jag. Jag ser så osäker ut, så liten! Har jag förändrats mycket till utseendet?


Natten

Alltså om man inte vet vad man ska göra på kvällen/natten så kan man verkligen hamna var som helst på youtube eller google, jag brukar googla om massa konstiga saker osv, eller mest olika bilder på folk. Denna kväll kollade jag klipp: snooza med emil och victor tror jag det hette, haha skrattar skit mycket men tror mest det är min natt humor.
Just nu kollar jag bilder på Leonardo Dicaprio! <3






Vill trilla ner under jorden

hAlloJ

Vet att jag aldrig bloggar men jag är ju inte tvungen så gör det bara när jag känner för det.
Snart är detta lovet slut och jag kan säga att jag knappt gjort ett dyfft. Avslutade förra veckan med första träningsmatchen för året, var grymt nervös men det gick ganska bra, vädret var dock sjukt dåligt så jag tror alla höll på att frysa ihjäl. Vi vann iallafall matchen, vilket kändes grymt skönt. I måndags var jag i stan med Bea och Filling och senare på eftermiddagen mötte vi upp laget och så körde vi laserdome och åt pizza. Mycket rolig dag! resten av veckan har jag inte mått jättebra, haft huvudvärk och sånt. Jag har bara legat i soffan sen i tisdags och kollat på massa filmer. Rörde på mig en gnutta igår på träningen och sen när jag kom hem somnade jag nästan direkt. Imån är det Alla- hjärtans- dag och jag har ingen dejt men jag ska inte vara ensam så ingen större skada. Under dagen ska jag och min mamma en sväng till kungsbacka och senare på eftermiddagen så tar jag och tova bussen till kaskad där vi ska ha "träning" med fotbollen. :)

Även fast vi varit lediga nu så känner jag mig fortfarande skoltrött. Vill inte tillbaka dit. Vill bara ligga hemma och vara folkskygg! ;)

Kanske ska säga något possetivt med, tror vi ska äta revben imon. Har varit sjukt sugen på det senaste så ska bli skit gott!!


coola redan då...

Francais

Pluggar franska och hk, intressantare än så blir det inte.
Längtar så sjukt mycket tills denna veckan är över och man kan njuta av en vecka i fridfullhet. 

Kollade från bilder från 7an, tjenare vad snabbt tiden har gått, nästa år vid denna tiden kommer jag ha hel nya vänner, gå i en helt annan skola ch antagligen inte umgås med nästan någon som jag umgås med nu! :(

Snart kommer jag ta student ju!! :o shit det är jätte snart med tanke på hur snabbt allt går!




Vi tyckte vi var så coola när vi gick i 7an ❤️

Att väga

Något som jag måste ta upp en liten snabbis är det här med utseende och vikt. Igår ställde jag mig på vågen för första gången på väldigt länge och blev sjukt chockad över siffran som stod där. Egentligen känner jag mig väldigt nöjd med min kropp, tycker jag är ganska smal men ändå med lite kurvor. Men när jag såg vad jag vägde började jag genast att känna mig tjock. Jag snackade med filling om detta och både vi känner samma. Hur onödigt är det inte att väga sig så länge man känner sig nöjd med hur man mår och ser ut. Det är inte konstigt att folk får ätstörningar osv. Vikt kan ju bero på så många olika saker och behöver inte över huvud taget betyda att man är tjock, men det är väldigt lätt att tänka så om man vet att ens vänner väger 10kg mindre, då är det inte så konstigt att man känner sig "tjock, stor, smal, spinkig" osv. Så länge du är nöjd med hur du ser ut så tycker jag det är helt onödigt att väga sig för det kan förstöra så sjukt mycket på ens självkänsla. Att jämföra sin vikt med andra är något av det dummaste man kan göra tycker jag.
Våga vägra vågen!





RSS 2.0