Sneakpeak

Här ser ni lite av min outfit tills imon!




En lurvig björn

Köpte ny jacka idag! Jätte nöjd verkligen! Den är jätte fin, skön och den var billig!!! :o

Ser dock ut som en eskimå för luvan är väldigt stor, men aja!! :)



I want

Åhhh jag vill såå ha dessa skorna! Har letat på massa sidor men hittar dom ingenstans! :'( 


Den går på repeat




Jag är en tandborste

Hejjjjj mina vänner!
Hemma från en rolig helg! Var ju som sagt på läger på örtagården där filling och karl konfirmerade sig. Det var många roliga människor där, alla var jätte snälla och trevliga.
Vet inte riktigt vad vi har gjort men har ont i hela kroppen, eller jo jag antar att det är från fotbollen och alla lekar vi gjorde! 
Har sjungt tandborstsången hela dagen. Den sitter fast i hjärnan!!!!

Jag är en tandborste, tandborste, här kommer jag. Jag gör tänderna rena. Jag gnolar när jag borstar och jag borstar varje dag, jag gör tänderna rena. Ahhhaa, ahhaaaa!

För övrigt sedan jag kom hem har jag bara chillat och ätit. Kollade på Carrie Diaries och jag skämtar inte när jag säger att det är min absoluta favorit serie!

plugg

Har suttit och skrivit på min SO hela kvällen och nu är jag färdig! Det blev 2 datorskrivna så nu måste jag försöka lära mig det jag har skrivit. Orkar inte räkna matte idag trots att vi har prov på det imon... Vi har vi först franska imon och sedan matte prov och efter det har jag SO prov! kommer få sån skrivkramp, men ska skriva tills pennan blöder för sen efteråt belönas man ju med LOV !!! :D Ska bli så galet skönt!
Mamma hämtar mig i skolan efter det och då ska jag hem och sen bär det av till ett läger som håller på från fre-sön, det ska bli spännande! :)

Yeeey

Beställde detta i måndags kväll och det är redan här! Grymt bra leverans tid!


Du

Tänkte skriva lite om självkänsla/självförtroende! Jag har inte bästa eller sämsta självförtroendet. Men jag tror att jag ofta känner mig snyggare än vad jag är, och det tycker jag är skönt för det tyder väll på att man är rätt så trygg i sig själv? 
Jag tänker väldigt mycket nu för tiden på när folk klagar på sig själva men det som stör mig mest är när någon jämför sig med någon annan tex. Jag är: tjockare, smalare, längre, kortare, fulare eller vad som helst. Om man säger det mitt framför en person typ jag är så ful du är snyggare än mig ungefär så, hur jobbigt är inte det? Tycker det kan vara taskigt att jämföra sig på det viset med andra människor! De kanske mår dåligt över deras kropp eller utseende, även om du vill vara smal eller kurvig i  kroppsformen som någon annan så betyder inte det att den personen vill se ut som den gör. Och om en person börjar att högt, rakt ut jämföra sig med andra människors utseende så börjar fler personer tänka på det, och då kanske de kommer på : men nej, min ögon är fula hennes är mycket snyggare.
Jag jämför mig med människor ibland, men det gör ju inte mig snyggare! Det får mig bara att må dåligt. Så även om jag inte tycker att jag är jätte snygg så försöker jag att inte bry mig om det jag inte gillar med mitt utseende, vissa andra människor kanske älskar min glugg, även om inte jag gör det. Så har jag också börjat tänka och se de sakerna som jag är nöjd med också. Man läser alltid det i tidningar typ: "ställ dig i spegeln och kolla på de sakerna du gillar med dig själv" så tänker jag alltid "bullshit" men det funkar faktiskt. Jag kan säga att jag uppskattar mina ögon, mina läppar och min längd! :) Så enkelt är det att börja uppskatta sig själv! 



Ed Sheeran

Han är en av mina favorit artister och denna låten är nog min absoluta favoritlåt! Kan lyssna på den flera timmar, dagar, veckor i sträck! 
Älskar den!
Längtar galet tills han släpper ett till album!


Bra planerat

Har jag pluggat? Nej...
Åhh vad jobbig jag är!
Har iallafall bakat kladdkaka och plockat ur/i diskmaskinen så något vättigt har jag gjort! Är så trött så jag tror jag somnar när som helst! 
Imon är det SO prov som jag inte kan något om men YOLO! Får hoppas på det bästa och lägga mer energi på plugget på torsdag för på fredag är det ju den viktigaste delen av so:n. Ska iallafall sluta kl 1 på fredag så det blir ju skönt! :D sen är det LOOOV! Ska bara sova och ligga i sängen hela dagarna.



Hellu

Skulle egentligen pluggat idag men så böev det inte hehe.... Har bara suttit vid datorn, läst tidning, spelat biljard och lyssnat på musik. 
Sen kom jag på att jag hade so prov på onsdag och fredag... Hehe! :) hoppas att Harry ber för mig och min framtid



Feeessst

Filling är här nu, vi ska snart åka mot mollan! Sen ska vi till klubbstugan. 


Hejj

Var hos lillvi igårkväll! Det var mycket roligt! :) först var det bara jag och tjejerna och sen kom lite annat folk med! :) Åkte hem vid halv 12, la mig i sängen och kollade på gs, somnade strax efter 2 tror jag. Ikväll är det årsfest med fotbollsföreningen så vid 5 ska jag iväg och träffa alla i laget. Sedan efteråt så sussar filling hos mig. Hoppas ni har en bra dag för det ska jag ha! :)


Farmor

Ska snart bege mig mot bussen! Har som sagt hk prov idag som jag kan sådär, eller inget vidare.
Efterskolan ska jag till min farmor och farfar och sen vid 6 ska jag gå ner mot skolan igen för att vara med på matte hjälp! :)



My new bff hassan and I

Imorse när jag sprang i 1000 km/h för att hinna till bussen så stötte jag på ett får! Det stod mitt på gräset och glodde på mig, jag blev skiträdd först, för den var ju helt lös och först stirrade den på mig så jag trodde den skulle anfalla, men sen återgick den till att käka gräs!




Min humor suger




Utvecklingssamtal

Satt och försökta plugga hk förut men det slutade med att jag satt och bläddrade genom vine, lyckat Lisa! Bra jobbat! :)
Ska iallafall på utvecklingssamtal igår, får se vad dom har att säga. Tycker egentligen att det är ganska onödigt för det enda dom säger är typ vad vill du utveckla, och jag säger : allt.



tråkiga veckor

Har två riktigt jobbiga veckor framför mig i skolan, men sen är det ju lov och prao! :) Ska praoa på Stjernboden igen, denna gångens ska Olivia och Andreas med vara där, så det blir kul!
Sitter just nu med NO inlämningen som skulle varit klar förra veckan tror jag. Vill verkligen få bra på denna! NO brukar vara det enda ämnet jag presterar bra i på prov (konstigt nog). Aja wish me luck..

drömmer mig tillbaka

En tråkig dag som denna längtar jag tillbaka till de allra siata dagarna i skolan innan vi fick sommarlov, och vår skolavslutning, hade hela sommarlovet framför mig med Jersey och allt. Nu är det snart jul!!! :o Eller iallafall snart höstlov...
Så mycket som jag vill att tiden ska gå snabbt vill jag också att den går långsamt så jag ska hinna plugga på allt i skolan! Haha ;)
Skulle egentligen pluggat idag men har helt enkelt ingen ork.

Home

Jag åkte hem vid 10 över 11från konfan  för jag visste att jag inte skulle orkat plugga imon om jag stannade kvar hela natten. Så nu ligger jag i sängen och kollar på New Girl. Det har varit en väldigt rolig dag! Många härliga människor i denna konfa gruppen + många roliga ledare! 


Reunion

Idag är det egentligen reunion med min språkresa men jag kunde inte åka! :( Lite depp pga detta för hade varit så sjukt kul att träffa alla igen och saknar min roomiiess!!! 
Men jag ska väll ha kul ändå, om ungefär en timma ska jag bege mig till sätila där jag ska vara fadder på ett konfaläger! Det ska bli väldigt roligt! Har typ alltid varit min dröm att vara ledare på ett läger! ;) 
Igår sålde jag och min bästa friendos kakor inför vår Paris resa och sen var vi på KU. :)



God morgon

Igår var jag som sagt på gymnasie mässan! Den va ganska givande, ska gå på massa öppet hus grejer! Men de skolorna jag just nu helst vill gå på är inte friskolor, alltså är det rätt svårt att komma in! :/ 
Idag ska jag, gabbe och filippa sälja kakor för vår Paris resa vi ska ha i maj nästa år! Sen blir det nog KU ikväll! :)



Gymnasiemässan

Slutar klockan 2 imon och då drar jag och de flesta av mina friendos in till göteborg och till gymnasiemässan! :) Sedan ska vi även äta på MAX vilket jag ser fram emot väldigt mycket! :) 



Hej vänner

Har nyligen kommit hem från gymmet! Woho!! :) jag var på zumba med filling, ahahah jag var rätt dålig. Vi utforskade också lite olika maskiner, tror faktiskt jag kommer ha träningsvärk imon även fast vi inte tränade så mycket! :S

Skolan för övrigt var ganska kul idag, alla var helt flum! 

Nu ska jag äta food och dricka mjölk så jag blir stark! :D




123

Har legat i soffan ända sedan jag kom hem. Väldigt skönt, men känns verkligen som om jag har glömt plugga på något! :S 
Alla helger framöver har jag full bokat! Ser fram emot det väldigt mycket! :) Denna helgen ska jag nog vara med och hjälpa till på konfirmationslägret som är på lördag. Och nästa helg är det årsfest med fotbollsklubben.

Me gabull and chrille looking sexy



Now you se me

Såg precis denna filmen. Mycket bra! Älskar sånna här filmer. Tycker sånt med magi är så intressant! :)


Fina bilder från veckan







Mat

Har köpt båda inne skor och boots! :)
Nu sitter jag, mamma, pappa och min moster och ska äta! 



Trött

Heeej, var på bio igår med Gabbe och Filippa. Vi såg Insidious 2, den var riktigt läskig, är helt överparanoid nu och hoppar till såfort någon säger något till mig.  Somnade vid 4 inatt med och väcktes kl 9. Sitter redan i bilen påväg in till göteborg och ska leta skor. Ikväll ska jag nog till Alvin! :) 

Min syster hade köpt kanelbulle till alla igår hihi! :)<3



Salut

Ska plugga franska nu! Sen jagckom hem har jag bara ätit och kollat pll.
Börjar få ont i halsen så ska ta mig en liten cup of tea! :)



Stil

Jag vill ha en stil. 
Tycker det är så coolt att folk har olika stilar tex mina vänner natta, filippa, chrille, alvin alla har så olika klädstilar. 
Jag vill kunna klä mig snyggt så där enkelt som dom gör det. Blir avis! :(
Haha, inte så att jag inte tycker att jag har fula kläder, för jag ar ju på mig det jag tycker är snyggt men känner mig alltid så tråkig och ospeciell. Jag brukar inte gå omkring hela dagen och känna att jag inte är snygg, bara tråkig, grå ganska trist. Hahah låter som jag är värsta depp, men det är jag inte. Bara något jag tänker på varje gång det kommer till kläder och undrar vad jag har för stil och vad som utmärker mig liksom.



Ett sms som gör mig glad samtidigt som det skär i hjärtat!




plugg

När jag kom hem från skolan idag bakade jag en kladdkaka (standard).
Sen kollade jag på pll och ska plugga nu. Hade ju SO prov idag, men det viktigaste är i imon, vet dock inte hur jag ska plugga på det...
längtar tills fredag när franska provet är över och det är helg, vill inte sitta hemma denna helgen! Vet inte vad jag ska hitta på, men vi har ju upphåll från fotbollen nu i två veckor så är i princip helt ledig denna helgen! :) På lördag eller söndag ska jag iallafall in till stan och leta höstskor och nya gympa skor, har haft mina inne skor sen 4an!

RSS 2.0