Jag är kär

Och nu menar jag verkligen kär, lika kär som jag är i 1D om inte mer!!!
Jag har för det första blivit helt besatt av Hunger games och det är det enda jag tänker på hela tiden!
Speciellt den där scenen vid stranden när Katniss och Peeta kysser varann och har värsta deep moment!! Åhhghhh jag dör.
Jag har blivit så sjukt kär i han som spelar Peeta, Josh Hutcherson ❤️❤️
Åhh gud han är så sjukt söt och är jätte kul på alla klipp osv..

Om inte Katniss och Peeta är kära på riktigt i hg så dör jag!!!
Gale får hitta en annan brud.


Sen att han är dödligt snygg, går inte undvika






Åhh jag vill gråta!!! 

Duktig

Idag har jag både tränat och pluggat lite matte, så känner mig rätt nöjd över mig själv! :) 
Något som har varit mycket i mitt huvudet denna helgen är om gymnasiet. Jag har börjat få besluts ångest och fått för mig att jag inte får en tillräckligt bra utbildning om jag inte går natur... 
Vet inte varför jag har fått för mig detta för jag hatar verkligen NO och Matte!! 
Åhh fasar verkligen över gymnasiet just nu. Måste välja typ denna veckan med! :S
Det blir nog polhem och donner som hamnar högst upp även fast det är lite komplicerat att ta sig dit...

Igår var jag hos farmor på middag och mer intressant än så har inte min helg varit!



Morning

Sitter och äter frukost, eller Nää har ätit frukost men äter pepparkakor... Är på jätte dåligt humör för att jag vaknade tidigt idag och kunde inte somna om och sen så var hela familjen hemma och inne nu på morgonen. Hatar verkligen det. Jag vill alltid vara själv hemma typ, speciellt på helgerna! Är folkskygg. Älskar att kunna göra vad jag vill när jag vill utan att någon kommenterar eller säger till mig att jag måste göra något annat! Så just nu sitter jag bara och väntar på att mamma och Fanny ska åka till stallet.
Ikväll skulle jag egentligen umgåtts med lite friends men det fick jag inte för att jag måste vara med och fira farmor som fyller år. Detta gör mig också lite irriterad! Fast det ska bli kul att träffa kusinerna och farmor och farfar såklart.

Jag försöker iallafall vara cool

Ligger i sängen (som vanligt) och är skittrött... Tror jag egentligen borde kolla på so:n eller svenskan men orkar inte. Funderar faktiskt på att sova snart. 
Annars så är livet rätt ok! :)
Hoppas alla andra mår bra och kan njuta av detta otroligt intressanta inlägg.

Någon sa att jag passade i mössa! Ser riktigt farlig ut tycker jag.

Cup

Tjenare! 
Helgen har bestått av ganska mycket fotboll! 
I fredags så var jag i klubbstugan med laget och tränade, käkade och hade teori. 
Igår var jag i stan med André och idag har jag varit iväg på cup i princip hela dagen. Tycker dagens matcher var väldigt roliga, vi spelade bra och jaa det var kul!! 
Nu sitter jag och längtar tills middagen är klar och ska nog kolla på någon film. Eller först ska jag öva på min redovisning som jag ska hålla denna veckan! Jag är först ut tror jag... Och jag tycker det är läskigt att redovisa! Vet inte varför för annars brukar jag inte ha några problem med att tala inför folk! Men det måste göras och ja alla ska ju göra det så samma för alla! :)


Tjusiga bilder från i fredags!

Diss

Måste ge en stor fet DISS till mugcake!!! Det må se gott ut men fyy det smakar skit!!!
Smakar verkligen inte som kladdkaka. Konsistensen och smeten är också skitäcklig!!!
Jag tänkte bara varna er!!
DO NOT TRY THIS AT HOME

Skenet bedrar

<3









Polhem

Polhem verkar jättebra så nu tar jag mig en fundrare!!



Hjälp mig

Ligger i soffan, kan inte stå upp för hela min kropp gör ont! Inget allvarligt bara träningsvärk eftersom jag är så vältränad så kör jag på hårt liksom....
(Eller så är det inte så). 
Träningen idag var ändå rätt kul förutom konditionen då men ja....
Imon så måste jag gå upp kl 9 eftersom jag ska på öppet hus på polhem!! :)
Denna veckan har kännts mycket längre än vad den varit!




Fotboll

Rövhål!! Tränade fotboll förut för första gången på rätt länge. Tjenare vad jag är svag verkligen!! Kunde knappt göra 10 armhävningar. 
Vill börja träna bra nu så ska vara med så i mycket i fotbollen som jag kan och antagligen börja gymma en gång i veckan om jag inte har massa läxor och prov. Skolan går först!!

Hahah känner på mig att jag kommer ha träningsvärk imon...



9an

När jag började nian tänkte jag "åhh kan inte detta året bara ta slut så jag får börja gymnasiet?" Jag längtade som bara den till gymnasiet och att börja ny skola osv. Men fy vad jag känner tvärt om nu alltså. Vill inte börja gymnasiet, vill inte lämna sätila skolan och alla vänner, trivs så bra i min klass och med alla människor i mitt kompis gäng, vill liksom inte släppa dem vilket det känns som kommer hända när alla börjar på olika skolor. Eller jag kommer antagligen inte gå på det gymnasiet som gabbe och filippa kommer gå på, så jag är lite rädd för att tappa kontakten.. :( Med alla mina vänner såklart. 
Tänkte inte heller att det skulle vara så svårt att välja gymnasium och linje osv. Denna månaden kommer jag gå på öppet hus i princip varje helg. Har varit på två stycken än så länge men ingen av de skolorna talade riktigt till mig, hvitfeldska var för stor och LM lite för liten. Jag vill verkligen gå på ett gymnasium i stan men det viktigaste är ju faktiskt att skolan är bra så det finns såklart en stor risk att jag kommer gå i mark ändå eftersom den samhälls linjen verkar väldigt bra! :) 
Vi får helt enkelt se...
Imon inleder vi sista terminen med 9B, ska kämpa på så gott jag kan, höjde mig en del denna terminen så hoppas på ytterligare höjning nu i vår terminen. 



Hej

Åhh vad skön denna dagen har varit! Bara legat i soffan hela dagen, imorse kollade jag på en film och åt massa och sen resten av dagen har jag bara legat och spelat fruit ninja och lyssnat på Midnight Memories, bakade en kladdkaka för en stund sen med. Som om inte dagen redan varit bra så toppas det med TACOS till middag!!!!! Kärlek till tacos!<3 
Ska gå och lägga mig och ta ett bad nu tror jag, haha känner mig jätte lortig verkligen.



I love food













Musik

Alla som känner filippa vet nog att hon alltid har sjukt bra musik, det äger att hon nu kan lägga in låtar på min spotify!! 
Älskar denna låten nedanför!! Gud så fin den är verkligen, känslosam! 
Ja filippa ta åt dig av min komplimang..


Vill fixa mitt rum mysigt!!






Hur gör man ens ett rum mysigt?

Helgen

Jag har haft en super mysig helg med Isabelle!! Hon kom i fredags morse och vi lämnade av henne på flygplatsen för en timma sedan. Ett bra avslut på lovet! Elller det är ju två dagar kvar men då hade jag bara tänk chilla. 

Isabelle visade mig en blogg där dom visade hur man kunde göra massa enkla frisyrer så jag försökte ta fram min konstnärliga sida.... Gick väl sådär men jag är nöjd med mina prestationer. :)






HUS

Även om jag inte tycker själva fotbollen var så kul förra året så har många av de roligaste stunderna varit med mitt lag!! Älskar er alla!! HUS <3








Goddagens

Idag är typ första gången på lovet som jag har fått sova ut. Var så skönt när jag kollade på klockan imorse och trodde den var typ 9 så var den åt minstonde 12!! 
Idag ska jag bara chilla men vid 7 ska jag hem till gabbe och mysa. 
Snackade precis med Isabelle, hon kommer hit imorgon!!!!! Ska bli så sjukt roligt att träffa henne igen, senast var när vi sa hejdå på färjan från jersey och då grät jag så sjukt mycket! Hon kommer iallafall hit imorn bitti och stannar till söndag kväll. 



RSS 2.0