MAAAAAT


Soft

Ville egentligen åkt till hyssna och kollat på killarnas match med filippa idag men mina föräldrar är bortresta så jag har bara legat i soffan hela dagen och kollat pll.
Jag och fanny ska laga tacos ikväll och ha lördagsmys^^


Längtar!!

Tränade förut, var så mycket knott så jag är typ uppäten nu!
Blööö mår så illa hela tiden, är jag gravid? Nej självklart inte! Men detta har pågått enda sedan förra veckan nu och jag börjar undra varför!

Längtar så sjukligt mycket tills imon, det är en rätt chill skoldag och sen efteråt drar jag iväg med mina bästisar till gbg för att <3<3ÄTA PÅ MAX<3<3 och se 1D nya film!!! :D<3 sen efter torsdag kommer ju fredag, vilket också är skönt! :)

Har btw fått hem brev nu om reunion party!!! Längtar så sjukt efter att träffa alla! Speciellt Bellis och Maria, men en hel del annat härligt folk med! :D


Fotboll

Tränade förut, gick som vanligt- inget vidare.
Blir så ledsen, vill verkligen bli bättre, tänka rätt, skjuta bra osv, men det känns som det bara går sämre för mig. Känner liksom att jag inte bidrar något till laget, att jag lika gärna kunde sluta, skulle ändå inte spela så stor roll.

Enda anledningen till att jag fortsätter är för att jag tror jag skulle sakna fotbollen + att jag verkligen gillar vårt lag, alla människor där gör mig så glad!


Söndag

Sov hos filippa igår till idag, det var roligast på länge verkligen!

Idag har jag inte känt mig så bra, har liksom mått illa hela dagen. Spelade match med 99orna idag med, det gick inget vidare men det var skönt att röra på sig lite och inte bara ligga i sängen hela dagen.

Jag har redan gått och lagt mig, eller legat här med mobilen i 2 timmar hehe :) hoppas på att känna mig bättre imån! :) är taggad på träningen! Vill verkligen försöka förbättra mig i fotbollen nu!

För övrigt är jag väldigt taggad på denna veckan! :) haha längtar till torsdag då jag, gabbe och filling ska på bio! :D men mest längtar jag nog efter att äta på max! ;)


heeeej

ligger i sängen, fredags mys med kexchoklad och gs för mig själv! :)
Idag efter skolan hann jag hem och slängde i mig mat på tre sekunder och sen drog jag till match samling. Hahaha det gick skit för mig...
bilturen var lång men rolig! för det första åkte party bilen(vår bil) vilse på vägen dit! :) jooo vi fem som satt i bilen hittar inte så bra, åkte fel på väg hem med! Hahahah!

ImOn (ser du Oet filippa?) så ska vi ha gäster på middag, filippa kommer hit med och sussar, på söndag ska jag vara med 99orna och spela match, ska bli riktigt kul!:)

hare göttt gott folk!

Dag 1

Halloo allihopa! :)))
Anledningen till att jag inte bloggat överhuvudtaget är för att appen på blogg.se suger och vårt nät här hemma funkar inte...

Idag var iallafall första dan i skolan ( hallååå vad hände där? Hade sommarlov igår juh!?:o) vi fick schemat på morgonen och sen kl 10 så började vi med matte- då vi skulle räkna...
En franska läxa har man lyckats få också "JIIPPIII". Vi är äldst på skolan nu, känns segt och väldigt konstigt! Haha går och väntar på att någon av dom förra niorna ska springa in genom dörren men sen kommer jag på att vi är niorna...

Har tränat nyss, eller ett tag sen men aa. Nu sitter jag vid köksbordet och spelar suduko, mitt största intresse typ hahah! :)


Svar:

Asså såhär är det, jag hade skrivit ett jätte långt inlägg till detta, men det försvann så nu orkar jag inte skriva ut det igen!

Tar det kort!
Jag var inte i USA i new jersey!
Jag var i jersey som är en liten ö som ligger mellan england och frankrike.

Jag kan säga att språkresan var något av det bästa jag har gjort men man lärde sig inte direkt någon mer engelska...

Du kan gå in på: http://www.sts-education.com/sweden/ls/
Här kan du läsa om alla resemål, priser, hur man bor, bokar osv! :)


Hjälp?

Asså jag letar efter en svart kjol!
Det är ett sånt plagg som funkar med allt. Det käns inte som att det vore så svårt att hitta en svart kjol, men jag vill hitta en som jag verkligen gillar!
Är det någon som vet vart man kan hitta?:)


Saxar och braxar

Imon så ska jag klippa mig! Måste gå upp halv 9 för att hinna (buhu) men om jag känner min mamma rätt så kommer hon väcka mig kl 8 istället.

Varför är det alltid så att när man väl känner att håret börjar få lite längd så ska det klippas av?
Fast det är väll dags för mig nu var typ ett årsen senast!

Imån på kvällen ska jag nog träffa Mathilda, bio blir det nog och sen sover hon antagligen här, det ska bli jätte kul att träffa henne igen, som jag har längtat!!!! :D

Träningen var rolig idag, men man känner ju verkligen nu att vi har tränat ett antal gånger de senaste dagarna! ;)

Nu ska jag kolla på geordie shore och äta något gott tror jag!

En bild på mig nu och den andra var efter jag snubblat så smidigt och slagit i knät^^


Åhhh

Är lite depp idag, sitter inne och kollar på massa filmer, äter och äter!
Känner mig jätte ful och tråkig idag! :(
Men jaja, ska träna kl 6, är inte så taggad, är både trött + har lite ont i mitt knä!

Träningslägret var väldigt roligt och jobbigt såklart men det är väll meningen hahah! :)


Packar


.

Har inte uppdaterat särskilt mycket, känner inte att jag haft något att skriva om eftersom jag gjort samma hela denna veckan- guidat.

Men i tisdags var jag och fler hos filippa, det va roligt! Vi spelade spel, tog en tripp till sjön, såg på film oså! Så kul att umgås med alla, synd att det inte blivit oftare på sommarlovet.

Idag så vaknade jag vid halv 1, Mathilda ringde, åhh blev så glad! Hon är äntligen i sverige så vi ska nog träffas nästa vecka måndag-tisdag tror jag! ;)
Hon är bästa människan att shoppa med! :D

Imån eller idag... Så bär det av till falken berg på träningsläger som jag sagt innan. Vi kommer hem på söndag.


RSS 2.0