Juste

Hade glömt bort att jag hade en blogg...
Helgen som varit gick väldigt snabbt!
Direkt efter skolan i fredags tog jag en buss in till stan där jag bla stötte på fanny! Gick med henne och kollade efter grusskor och sedan begav vi oss hem igen med bussen, jag hoppade av i sätila och gick på spanskans "disco". 
Sedan på lördagen vaknade jag tidigt, då var det dags för hemlig avslutningsresa med det bästa laget! ;)
Vi åkte till skövde där vi bodde på ett väldigt fräscht vandrarhem, vi var också på ett jätte roligt badhus!! 
Hade jätte kul helg med laget! :) 
Spökhuset vi bodde i...





Trött

Ligger i sängen nu och njuter av att ligga ner! Haha
Tränade förut, och har fått lite ont i halsen! :/
Jag både fasar och längtar efter morgondagen! Dagen börjar dåligt med att vi ska sprina 1 MIL???? Alltså vaaa??? Iallafall, tänkte inte springa hela! Har inte äns sprungit 5 km så... Men sen efter skolan ska jag och min bästa friendos in till stan och se Catching fire! Älskar verkligen första filmen så har väldigt höga förväntningar! 



Jersey

En kompis från min språkresa la upp massa fina bilder från jersey och paris i somras! Just nu längtar jag tillbaka extremt mycket!
Tänkte bjuda med mig lite av bilderna från Disney land...








Tjejfotboll äger

Har idag spenderat hela min förmiddag till tjejfotboll och för att hedra detta! Vi var indelade i olika lag med människor från olika klubbar och åldrar. Jag var ledare... Haha. Skulle inte direkt säga att detta var det roligaste jag gjort, detta var mer för de mindre barnen. Dom små i mitt lag hade iallafall roligt! :) 
När jag kom hem vid halv 2 la jag mig i soffan och kollade på Harry Potter, min favorit! ;)




Mmm

Ett sånt här linne såg jag idag på ginas hemsida, mycket vackert!
Ska nog införskaffa ett om jag har pengar! :)
Det blir beslutsångest när det kommer till att välja färg...





Klen?

Jag och Filippa hade först tänkt gymma idag, men vi båda hade sån träningsvärk så vi sket i det! När jag kom hem idag la jag mig i badkaret, tror jag somnade... Denna kvällen har jag gått omkring och sjungt på jullåtar och tänkt på när våra engelsk människr kommer på besök, vilket är väldigt snart... Är lite nervös faktiskt! Men det kommer förhoppningsvis bli väldigt roligt! :)



Tröttt/pigg

Jag ligger i sängen med datorn i knät och mobilen i handen, läser bloggar kollar serier och snackar lite smått med kompisar. Jag brukar alltid gör mer än en sak samtidigt! Tycker det är skönt! Typ när jag kollar på film löser jag suduko samtidigt, vet inte varför men gör nästan alltid det!
Idag var ju farsdag vilket jag inte kom på försen precis innan jag och pappa skulle åka till farmor och farfar! Haha...
Var och fikade, farmors hembakade bullar mmmmm. Haha såg ut som ett skatbo i håret! När jag senare var i omklädningsrummet innan fotbollen och bytte om kom filippa in och sa: vad har du gjort med håret? Ahhah hade helt glömt av att jag fortfarande hade en bulle i håret från igår ahhaah!
Idag på träningen hade vi också jobbigaste fysen på länge! Min dåliga fysik behöver verkligen bättras på och det märkte man idag...

Konstig jag ser ut! 

Eat, sleep, rave, repeat

Hur kommer det sig att man alltid blir jätte trött när man lägger sig i sin säng? Iallafall så blir jag det. 
Ligger här i sängen och slumrar. 
Imon är det iallafall fredag ( veckan gick väldigt snabbt!) och jag ska på gettogheterkväll med laget! :) Det ska bli roligt och mysigt! 
Min imaginarie ( ingen aning hur det stavas) boyfriend tog då en bild på mig när jag sov! Eller så var det jag som tog en egopic där jag blundade. Men vad vet jag...



Prao

Har ju prao nu i två veckor. Praoar på Stjernboden med Olivia och Andreas! :) Igår gick ganska snabbt, men idag var hur seg som helst! Vi hade nästan inget att göra och jag föredrar att vara upptagen. Trivs iallafall där väldigt bra! :) (goda kakor med).

Förresten, filmen i helgen var väldigt bra! 4/5 skulle jag ge den. Den är dock lite konstig och förvirrande! Jag blev helt snörrig och kunde knappt stå upp efteråt! Haha. Men jag tipsar iallafall om den!
Åhh det kommer så många bra filmer på bio nu i vinter!!!
Jag älskar att gå på bio. Vet inte hur många filmer jag har sett med filippa på bio! Jag ska iallafall se fortsättningen på Hungergames när den kommer på ut, den släpps väl jätte snart tror jag! :)



The story of my life


Gravity

Ska se filmen Gravity på bio idag, den har fått jättebra kretik och verkar väldigt bra. Får dock cell skräck när jag kollar på trailern...

Haj

Åkte tidigt imorse till stan med mamma, skulle hjälpa henne att hitta vinterjacka och det var inte så enkelt... Det enda jag köpte idag var te. Haha, kommer ihåg när jag var liten, då var höjdpunkten med att åka till stan att jag skulle få välja tee sort i te affären. 
Efter vi hade varit i stan flera timmar åkte vi till frölunda tor för att leta efter en jacka där istället. Hittade som tur var en! (Pjhuuu). Efter det åkte vi till Ikea, vill fixa till mitt rum lite...
Är verkligen så trött i fötterna och har sån träningsvärk från onsdagsträningen.  Sitter just nu och "kollar" på film med familjen och kommer nog somna när som helst. 

Hahah fick inte bort hela min tatuering på halsen igår, så har haft ett märke där hela dagen.... 

HALLOWEEN

Ligger i sängen hemma och har nyss duschat. Har försökt få bort all den vit färgen jag hade på mig men neee det gick inte...
Har varit på halloween fest hos emma och hon hade verkligen lagt ner sin själ i detta! :) det var jätte roligt! 
Så tack Emma! <3

Me and gaybull

RSS 2.0