Byebye 2013

Börjar sista dagen på året med att bli väckt, sedan är båda mina föräldrar jätte jobbiga med! Ska gå upp och äta frukost eller aa lunch... Och sen går jag in i duschen.
Alltså har fått sån ångest över va jag ska  ha på mig ikväll! Jag hade redan bestämt men det känns inte alls passande längre! :/
Hahah sicka stora problem jag har... ;)
Tror iallafall detta året kommer sluta jättebra! 



Ph

Kollar ph julspecial, hahaha Samir är så rolig verkligen!! Ett av mina favvo program! 

Imon är det nyår med, är så taggad!!!
Sla till Linnea på förmiddagen och äta tacos osv... Ska bli jätte mysigt! :)



Tilda!!

Tjenare!! 
Hahah bloggar något fruktansvärt dåligt just nu! 
Igår iallafall så jobbade jag från 10-15 på stjernboden där jag praoade och nu ska jag få extra knäcka lite där. Sedan på eftermiddagen kom min älskade fransyska hit!! Har sakant Mathilda massvis, vi kollade film och käkade massa gott hela kvällen och så idag har vi varit på frölunda torg och i stan! :)
Köpte lite grejor som jag ska ha till nyår. 
Juste nyår, ska för första gången slippa fira med min föräldrar och istället tillbringa kvällen med mina underbara vänner! Ser fram emot detta väldigt mycket!!

Nu ska jag läsa i SOLO, älskar veckotidningar! <3
Mathilda och jag


Jul

Ojj vad längesen det var jag bloggade! :o
Har haft så mycket att göra det senaste! Har haft utbytesstudent hos mig och sen förra veckan var det en rätt stressig skolvecka!! Men i fredags fick vi jullov som inte kunde börjat bättre!! ;)
Aja, nu ligger jag här i sängen och gör ett blogginlägg och förhoppningsvis kommer jag komma igång med bloggen igen! :)



1 december

Hejj! 
Nu är helgen snart slut igen! :( 
Igår hade jag iallafall en jätte mysig dag! Och idag har jag bara legat i sängen vilket känns väldigt bra. Ikväll ska jag till mina kusiner på middag och det var längesen jag träffade dom så det ska bli roligt! :)
I och med att det är första december och snart jul??? :o :S så är det kanske dags att börja leta julklappar till nära och kära. Kikar runt lite på sidor och gina tricot har faktiskt ett väldigt bra system tycker jag! Så kolla in där ifalla ni behöver tips! :)



RSS 2.0