Mainstream

Sitter i bilen på väg hem från vår match som för övrigt gick bajs för mig. 
Eftersom jag inte har något att göra så tänkte jag visa mina stövlar jag fick i födelsedagspresent. Märket är Johnny Bulls. Inte så känt, men ni kan ju google ifall ni vill se lite mer. Älskar dom verkligen! Speciellt roligt är det att nästan ingen annan har sånna eller känner till märket så jag kan vara lite egen! :)
   Haha, nää men gillar dom verkligen även fast halva sverige har sådana. 





USA

Ligger i soffan och kollar på tv och så kommer det en resereklam på tvn.
Blir så sjukt res-sugen! Just nu skulle det vara så sjukt skönt att åka till något varmt land med klarblått vatten, sol, glass och god mat! Bara ligga och sola och bada.  
   Känner mig så blek just nu, och så tänker jag bara på att Elsa snart åker iväg på solsemester och kommer vara brun som en pepparkaka när hon kommer hem.
 
På tal om resa, något jag verkligen skulle vilja göra när jag blir äldre är att åka på typ roadtrip i USA. Eller åka och jobba som aupair (vet inte riktigt hur det stavas) eller reseledare eller något sånt! 

  Och nästa är ska vi kanske åka till New York!!! Det är typ min största dröm! Så jag hoppas verkligen på det!



28?

Idag eller snarare igår så fyllde jag hela 16 år!! 
16 år, helt galet! Känner mig jätte gammal nu när jag tänker på det.   
Får börja övningsköra nu och massa. 

Det jag egentligen ville säga med detta inlägget är att jag har haft en jättebra födelsedag. Det började med att jag blev väckt med sång av familjen och fick lite presenter som jag blev jätte nöjd över. Under dagen så fick jag massa gratulationer och också sång i matsalen med smällare och allt! ;)
   Sen följde jag med mina bästa tjejer upp till glas tornet och då hade de fixat med kladdkaka och festis. Blev verkligen jätteglad ska ni veta! :) 
Älskar er Linnea, Filling, Lillvi och Gabbe.

Eftersom typ halva min familj fyller år inom loppet av fyra dagar så hade vi släktkalas idag då vi firade mig, min pappa och min moster. Det var trevligt som vanligt. Jag kollade på let's dance med mina kusiner ( shit va snygg Kenza är alltså), åt mat och tårta osv.

Imon har jag iallafall tänkt visa mina nya skor. Och kanske några andra saker med. Vi får se! :)

Fick en klädhängare och det passade perfekt i mitt rum. Mycket nöjd!

RSS 2.0